Aici veți găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări legate de produsele noastre și procesul de cumpărare. Dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți o experiență plăcută de cumpărături!

Întrebări frecvente

1. Care sunt metodele de plată acceptate?

Acceptăm următoarele metode de plată:

  • Plata la livrare
2. Care sunt costurile și timpul de livrare?

Costurile și timpul de livrare variază în funcție de produsul și destinația finală. În general, livrările în Moldova sunt gratuite pentru comenzi peste un anumit prag de valoare, iar timpul de livrare este de obicei între 2 și 5 zile lucrătoare.

3. Pot returna un produs și cum procedez?

Da, acceptăm returnarea produselor în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Pentru a returna un produs, vă rugăm să ne contactați și să ne informați despre intenția dvs. de returnare. Asigurați-vă că produsul este în stare originală și include toate accesoriile și ambalajul original.

4. Cum pot urmări starea comenzii mele?

După plasarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare care include un număr de urmărire a coletului. Utilizați acest număr pentru a urmări starea comenzii dvs. pe pagina web a companiei de curierat.

5. Ce se întâmplă dacă produsul meu este defect sau deteriorat la livrare?

Dacă primiți un produs defect sau deteriorat, vă rugăm să ne contactați imediat și să ne trimiteți o fotografie a produsului. Vom lua măsurile necesare pentru a vă oferi o soluție rapidă și satisfăcătoare, inclusiv înlocuirea sau rambursarea produsului.

6. Ce categorii de produse oferiți în magazinul dvs. online?

Magazinul nostru online oferă o gamă variată de produse, inclusiv:

7. Este posibil să returnez un produs achiziționat online în magazinul fizic?

Da, puteți returna un produs achiziționat online în magazinul nostru fizic. Asigurați-vă că aveți confirmarea comenzii și că respectați termenii și condițiile returnării.

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările frecvente pe care le primim. Dacă aveți orice alte întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este aici pentru a vă oferi asistență și suport în orice fel posibil. Vă mulțumim pentru că ați ales să faceți cumpărături la noi!