Afișez toate cele 3 rezultate

Pompa submersibila 1100W 4SKM150 Elefant

2.880,00 MDL
Descriere Pompa Elefant Aquatic 4SKM150 poate fi utilizat pentru alimentarea cu apă din orice sursă Atunci când se utilizează un

Pompa submersibila Elefant Aquatic 4SKM150

3.240,00 MDL
Descriere Pompa Elefant Aquatic 4SKM150 poate fi utilizat pentru alimentarea cu apă din orice sursă Atunci când se utilizează un

Pompe submersibile cu livrare în Moldova

Cu o gamă largă de pompe submersibile, echipamentul de care aveți nevoie este la un click distanță pe Electron.md. Indiferent dacă aveți nevoie de pompe submersibile pentru fântână sau de modele mai accesibile, suntem aici pentru a vă oferi soluții durabile și eficiente.

Pompele submersibile sunt esențiale pentru alimentarea cu apă în locuințe, pentru irigații sau pentru drenaj. La Electron.md, vă punem la dispoziție o varietate de modele, inclusiv pompe submersibile pentru fântână, la prețuri competitive.

Indiferent de necesitățile dvs., vă oferim posibilitatea de a comanda pompe submersibile online, cu livrare rapidă în toate regiunile Moldovei. Echipamentul nostru este de înaltă calitate, astfel încât să puteți avea încredere în performanța și durabilitatea acestuia.

Cu pompe submersibile ieftine și eficiente, puteți fi sigur că aveți acces la apă curată și potabilă ori de câte ori aveți nevoie. Alegeți Electron.md pentru o experiență de cumpărături convenabilă și fiabilă pentru pompe submersibile de încredere.