Termeni și condiții

Aici veți găsi informații esențiale pentru a înțelege procesul de achiziție și livrare a produselor de pe platforma noastră online. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste reguli pentru a avea o experiență plăcută și fără griji.

 1. Detalii de livrare
  Consultanță personalizată: Detaliile și condițiile de livrare vor fi discutate cu un consultant Electron după confirmarea comenzii dvs.Flexibilitate în termenul de livrare: Termenul de livrare poate fi ajustat în funcție de volumul de comenzi și disponibilitatea produselor în depozit, cu confirmare prealabilă.
 2. Politică de livrare
  Responsabilitatea curierului: Curierul nostru nu este obligat să descarce, să monteze sau să conecteze produsele achiziționate.Livrare selectivă: Livrarea se efectuează doar pentru produsele incluse în comandă. Transportul mai multor produse pentru a alege unul la livrare nu este permis.
 3. Inspectarea produselor
  Verificarea integrității: Vă rugăm să verificați compoziția și integritatea produsului atunci când acesta ajunge la dvs. Asigurați-vă că este conform cerințelor și fără deteriorări.
 4. Politică de returnare
  Cheltuieli de transport: În cazul în care produsele corespund cerințelor, dar decideți să nu le achiziționați din motive personale, va trebui să achitați cheltuielile de transport.
 5. Achitarea și Comenzi
  Prețul produsului: Prețul produsului este indicat pe site. În cazul în care prețul este afișat incorect, vă vom contacta pentru a confirma sau ajusta comanda.
  Modificarea prețului: Ne rezervăm dreptul de a modifica unilateral prețul produsului.
  Comenzi preplatite: Comenzile pentru produsele preplatite sunt acceptate numai după ce plata este confirmată în contul nostru.
  Rezervări și disponibilitate: Produsele nu pot fi rezervate și nu putem garanta disponibilitatea lor în depozit. Termenul de livrare poate fi afectat în consecință.