Afișez 1 - 12 din 46 de rezultate

Aparat de muls vaci Electron TME-111, 1 post, 30 L

7.000,00 MDL
Tensiune: 220V Puterea motorului: 0.55 kw Capacitate: până la 10 bovine/oră

Separator unt electric 20 L

3.500,00 MDL
Capacitate: 20 L Dimensiuni: 350 x 350 x 550 mm Greutate: 6.8 kg Puterea motorului: 80 W

Separator unt electric 40 L

4.000,00 MDL
Capacitate: 40 L Dimensiuni: 405 x 405 x 685 mm Greutate: 9.5 kg Puterea motorului: 120 W

Separator de smântână din lapte

7.500,00 MDL
Producție maximă de lapte: 100 litri/oră Temperatura laptelui: 35-40˚C Conținut maxim de grăsime din laptele degresat: 0.05 % Capacitatea bolului de lapte: 12 L

Aparate de muls cu livrare în Moldova

Suntem mândri să vă oferim o gamă variată de echipamente de muls pentru diferite tipuri de animale, inclusiv vaci, oi și capre. Indiferent de dimensiunea sau tipul fermei dvs., suntem aici să vă asigurăm că aveți acces la cele mai bune și eficiente aparate de muls.

Aparate de muls vaci

Pentru cei care se ocupă de vaci, avem o selecție de aparate de muls vaci de înaltă calitate, proiectate pentru a simplifica procesul de mulgere și pentru a asigura confortul și sănătatea animalelor dumneavoastră. De la modele mai simple la sisteme mai avansate, avem tot ce vă trebuie pentru a face munca dvs. mai ușoară și mai eficientă.

Aparate de muls oi

Pentru cei care se concentrează pe creșterea oilor, oferim aparate de muls oi care sunt construite cu atenție pentru a satisface nevoile specifice ale acestei specii. Cu caracteristici precum controlul fluxului de lapte și designul ergonomic, aceste aparate vă vor ajuta să obțineți cele mai bune rezultate în procesul de muls.

Aparate de muls capre

Pentru cei care preferă să lucreze cu capre, avem disponibile aparate de muls capre care sunt concepute pentru a fi eficiente și sigure pentru aceste animale sensibile. Fie că aveți o fermă mică sau mare, vă putem ajuta să găsiți aparatul potrivit pentru nevoile dvs.

În plus, suntem bucuroși să vă informăm că livrăm rapid produsele noastre în toată Moldova. Indiferent de locația dvs., puteți conta pe noi pentru a vă furniza aparatele de muls de care aveți nevoie în cel mai scurt timp posibil.

Dacă sunteți în căutarea de mulgătoare vaci ieftine sau aparate de muls vaci ieftine md, sunteți în locul potrivit. Avem opțiuni accesibile care nu compromit calitatea sau performanța.

Așadar, nu mai stați pe gânduri! Explorați gama noastră variată de aparate de muls și faceți achiziția perfectă pentru ferma dvs. Ne dorim să vă oferim o experiență de cumpărături plăcută și să vă ajutăm să aveți succes în afacerea dvs. agricolă!