Afișez toate cele 6 rezultate

Deplumator gaini MS-60R

8.000,00 MDL
 Mașină de penit MS-60R este folosita pentru îndepărtarea penelor păsărilor de curte cum ar fi: găini, rațe, gâște, curcani etc. Avantajele

Deplumator MS-50

7.300,00 MDL
Deplumatorul profesional MS-50 – 1500W este folosit cu succes pentru indepartarea penelor  ( jumulirea ) pasarilor de curte cum ar fi

Deplumator MS-60

7.600,00 MDL
Deplumatorul profesional MS-60 – 2200W este folosit cu succes pentru indepartarea penelor  ( jumulirea ) pasarilor de curte cum ar fi

Masina de oparit pasari MS-80L

5.000,00 MDL
Aparatul de opărit păsări ușurează procesul de opărire, fiind un proces ce necesită atenție pentru a putea trece la penit

Mașini de penit si opărit păsări cu livrare în Moldova

Aici veți găsi o gamă variată de echipamente specializate pentru curățarea și prelucrarea păsărilor, concepute pentru a vă ajuta să pregătiți carnea de pasăre în mod eficient și igienic.

Printre produsele noastre se numără aparate de opărit păsări, deplumatoare pentru găini și mașini de opărit păsări, toate proiectate pentru a vă facilita procesul de pregătire a cărnii de pasăre. Indiferent de dimensiunea fermei sau a afacerii dvs., suntem aici să vă oferim echipamente de înaltă calitate pentru a satisface nevoile dvs.

Cu aparatele de opărit păsări disponibile în magazinul nostru online Electron.md, puteți beneficia de o metodă rapidă și eficientă de îndepărtare a penei de pe păsări, fără a compromite calitatea cărnii. De asemenea, deplumatoarele pentru păsări sunt proiectate pentru a vă ajuta să obțineți o curățare rapidă și eficientă a penelor, facilitând procesul de pregătire a pasărilor pentru consum.

Pentru opărirea păsărilor, avem disponibile mașini de opărit păsări care vă permit să efectuați acest pas esențial în procesul de prelucrare a cărnii într-un mod eficient și igienic. Aceste mașini sunt proiectate pentru a vă oferi rezultate excelente într-un timp scurt, economisindu-vă timp și efort.

La Electron.md, ne străduim să vă oferim cele mai bune produse și servicii. Livrăm rapid produsele noastre în toate regiunile Moldovei, astfel încât să puteți începe să utilizați echipamentele noastre în cel mai scurt timp posibil.

Nu ezitați să investiți în echipamentele potrivite pentru curățarea și prelucrarea păsărilor! Alegeți Electron.md pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai bune soluții pentru afacerea sau ferma dvs. de creștere a păsărilor.